HOME  |   WIE ZIJN WE  |   TECHNISCH ADVIES  |   NIEUWSBRIEF  |   LIGGING  |   CONTACT  |  

  

Welkom op de website van  RESTO bouwspecialiteiten nv.


De bouw is geëvolueerd naar een dynamische nijverheid waar technische vooruitgang gepaard gaat met behoudende technieken die reeds vele jaren hun trouwe dienst hebben bewezen.

We mogen echter niet nalaten steeds verder te innoveren zodoende de kwaliteit van onze producten te helpen verbeteren en dit met aandacht voor omgeving en milieu.

We zijn er uiteraard trots op onze ervaring te kunnen bundelen met de meest toonaangevende producenten in hun marktsegment en deze hier aan u voor te stellen.

Grote voorraden en een goed uitgebalanceerd verkoop- en distributiesysteem zorgen voor een 48u leveringsgarantie of desgewenst levering nog dezelfde dag op de werf.

Wij staan steeds voor u klaar.


Resto Bouwspecialiteiten n.v. : ALWAYS AT YOUR SERVICE

 

  

Via onze 'RESTO CATALOGUS' in de linker kolom kan u kennis maken met ons uitgebreid assortiment, dat u een oplossing biedt naargelang de toepassing.

U hoeft zich enkel te registreren waarna u toegang krijgt tot ons uitgebreid productoverzicht met alle bijhorende technische informatie. Registreer hier. 

 

 

 

 
Nieuwe website!

 

Wij werken momenteel aan de nieuwe versie van onze restobouw.be website die wij graag medio 2022 aan u willen voorstellen.

Deze nieuwe website zal u nog meer en beter informeren over ons assortiment en activiteiten, in een innovatieve en actuele look & feel.

 

Wilt u ondertussen kennis maken met ons uitgebreid assortiment, vraag dan onze productcataloog aan via het registratieformulier op deze website.

Deze gloednieuwe adviescataloog – in handig formaat - geeft u een inkijk in onze organisatie en in de oplossingen welke wij u kunnen aanreiken.